Mam na imię Hania, mam 4 lata, od roku walczę ze złośliwym guzem mózgu AT/RT. W październiku 2019 zdiagnozowano u mnie nowotwór, przeszłam 2 operacje, 6 tygodni radioterapii, 9 cykli chemioterapii, obecnie jestem podczas przyjmowania chemii podtrzymującej, której planowane jest podanie od 6 do 9 cykli.

Długie leczenie, które potrwa prawie dwa lata bardzo wyniszcza mój organizm i zabiera sprawność fizyczną. Mam problemy z samodzielnym poruszaniem, utrzymaniem równowagi, mam też duże zaległości w rozwoju w porównaniu z moimi rówieśnikami. Zebrane środki pozwolą mi korzystać z rehabilitacji i zajęć z integracji sensorycznej, co mam nadzieję pozwoli mi wrócić do dawnej sprawności.

POMÓŻ MI W WALCE O ZDROWIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem SKŁODOWSKA,12269 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu.

Dziękuję za pomoc.