Mam na imię Hania. Los obdarzył mnie wadą genetyczną zwaną Zespołem Downa. Moja choroba wiąże się z opóźnieniem w rozwoju. Chociaż mam już 3 latka nie umiem jeszcze mówić ani samodzielnie chodzić. Przez obniżone napięcie mięśniowe i wadę serduszka wszystko przychodzi mi wolniej i trudniej niż moim rówieśnikom.

Mimo tego nie poddaję się, mocno się staram i każdego dnia bardzo ciężko pracuję. Mając pięć miesięcy przeszłam operację serduszka. Aby móc dobrze się rozwijać potrzebuję częstej i regularnej rehabilitacji ruchowej, logopedycznej, pedagogicznej oraz innych form pomocy.

POMÓŻ MI W WALCE O SAMODZIELNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem PÓŁTORAK,10116 pomagają mi Państwo w moich zmaganiach i w codziennym funkcjonowaniu.

Dziękuję bardzo za wsparcie mojego rozwoju i lepszą jakość mojego życia.