Hania jest cudowną, radosną dziewczynkom. Mimo swoich ograniczeń jest otwarta i bardzo towarzyska. Nasza córeczka od pierwszych miesięcy życia zmaga się z wieloma zaburzeniami. Hania ma niedosłuch, wadę serca, wadę wzroku, niskorosłość, problemy z koordynacją ruchową. Do dnia dzisiejszego nie udało się postawić żadnej diagnozy. Hania jest bardzo dzielna, ciężko pracuje by dogonić swoich rówieśników, niestety nadal nie mówi.

Nasza córeczka wymaga stałej opieki lekarskiej, codziennej rehabilitacji ruchowej, logopedycznej, psychologicznej, specjalistycznego sprzętu w formie aparatów słuchowych oraz narzędzi do komunikacji alternatywnej.

Naszym marzeniem jest, by była w przyszłości szczęśliwa i samodzielna.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem POHL, 11905 wspieracie Państwo Hanię w codziennym funkcjonowaniu i walce o samodzielność.

Za okazaną pomoc dziękujemy w imieniu Hani - Rodzice.