Nazywam się Grzegorz Żentarski, mam 56 lat. W 2015r. amputowano mi nogę na wysokości uda z powodu krytycznego niedokrwienia. Ponoszę duże wydatki na leki ze względu na współistniejące choroby. Obecnie poruszam się na protezie przy pomocy dwóch kul, a w domu na wózku inwalidzkim.

Marzeniem moim jest wymiana protezy na nowocześniejszą i specjalistyczna rehabilitacja nauki chodzenia bez pomocy kul, co wbrew pozorom jest bardzo trudne. Od 4 lat jestem szczęśliwym dziadkiem i dla mojego wnuka chcę jak najdłużej dbać o moją sprawność. Dlatego zwracam się z prośbą o wsparcie finansowe.

POMÓŻ MI W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem ŻENTARSKI,11935 wspieracie mnie Państwo w codziennym funkcjonowaniu.

Dziękuję za okazaną pomoc.