W pierwszej połowie 2018 roku wskutek krwiaka podpajęczynówkowego przebyłem serię operacji neurochirurgicznych dla ratowania życia.

Pomimo, że lekarzom udało się uratować mi życie, dziś pozostał mi po tym epizodzie ślad w postaci niedowładu połowicznego lewostronnego. Od tamtego czasu opuściłem wózek inwalidzki, BO WOLĘ FAJNIEJSZE BRYCZKI. Choć wiele już za mną, przede mną jeszcze więcej. Drogi Darczyńco proszę przekaż mi 1% podatku rozliczając PIT. Pozwoli mi to na włączenie kolejnych elementów rehabilitacji fizjoterapeutycznej jak i społecznej, co ufam, że zaowocuje powrotem do sprawności.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Zając, 14504 wspierasz mnie codziennych zmaganich.