Witam, mam na imię Grzegorz. W wieku 18 lat w wyniku nieszczęśliwego skoku do wody doznałem złamania kręgosłupa na odcinku szyjnym. Spowodował on u mnie dysfunkcję kończyn górnych i dolnych oraz konieczność poruszania się na wózku inwalidzkim.

Mimo wielu przeciwności po roku przerwy powróciłem do szkoły, zdałem maturę, późnej ukończyłem studia magisterskie i podyplomowe, następnie podjąłem pracę. W wieku 29 lat zostałem szczęśliwym mężem. Staram się żyć aktywnie, uprawiać sport i w miarę możliwości podróżować. Dzięki Państwa pomocy chciałbym zebrać środki na zakup sprzętu rehabilitacyjnego, który zmniejszy skutki mojej niepełnosprawności i wpłynie na poprawę mojego stanu zdrowia.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem SULIMA,11651 wspierasz moją rehabilitację, codzienne funkcjonowanie oraz realizację marzeń.