Cześć! Jestem Grześ. Mając rok i 5 miesięcy zachorowałem na ostrą białaczkę limfoblastyczną. Dopiero bardzo silna chemia spowodowała remisję i mogłem pojechać do Wrocławia na przeszczep od obcego dawcy. Udało się, ale leczenie spowodowało dużo komplikacji, z którymi walczę do dziś.

Przez te dwa lata nadrobiłem sporo zaległości i już niewiele brakuje mi do osiągnięcia pełni zdrowia. Rodzice chcą, żebym idąc do szkoły nie odbiegał od rówieśników. Ten cel jest osiągalny!! Dlatego proszę Was o pomoc, która pozwoli sfinansować moje zajęcia, leki, dodatkowe badania i dojazdy na kontrole w szpitalach.

POMÓŻ MI WALCZYĆ!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem SŁAWIŃSKI, 6152 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu oraz walce z chorobą.

Odsłony: 1943