Grzegorz Ropelewski

Mam 32 lata. Dziesięć lat temu uległem nieszczęśliwemu wypadkowi. Moje życie wywróciło się do góry nogami. Straciłem sens życia. Doznałem poważnego uszkodzenia kręgosłupa z porażeniem czterokończynowym. Poruszam się na wózku inwalidzkim. Mieszkam na wsi, gdzie borykam się z wieloma barierami architektonicznymi. Do chwili obecnej walczę o odzyskanie chociaż częściowej sprawności rąk. Intensywna rehabilitacja zapobiega obumieraniu moich mięśni. Po wypadku korzystałem z rehabilitacji PNF. Teraz nie mogę sobie na to pozwolić. Każdą zdobytą złotówkę wykorzystuję na rehabilitację oraz na zakup sprzętu do ćwiczeń. Moje życie to ciągła walka o lepsze jutro. Dzień bez rehabilitacji to krok do tyłu.  Pragnę zwrócić się do Państwa o przekazanie 1% podatku FUNDACJI AVALON z dopiskiem Ropelewski, 3491.Takim gestem serca uczynicie aż tak wiele dobra. Dzięki Państwa pomocy uzyskane fundusze wykorzystam na rehabilitację, zakup sprzętu rehabilitacyjnego i ortopedycznego. Chciałbym przełamać stereotyp osoby niepełnosprawnej i udowodnić, iż osoby takie jak ja mogą funkcjonować samodzielnie w codziennym życiu. Z góry serdecznie Dziękuje za okazane wsparcie.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<