Nazywam się Grzegorz Hofmann i mieszkam w niewielkiej wsi Rakowice. Jestem osobą niepełnosprawną. Jeżdżąc na wózku inwalidzkim biorę udział w wyścigach na wózkach zwanych ,,Hajbek''.

Moim problemem jest to, że nie posiadam własnego wózka i muszę go wypożyczać na każde zawody, a nie zawsze jest on dostępny. Moim marzeniem jest zakupić własny wózek, gdyż wtedy osiągnąłbym lepsze wyniki w zawodach oraz mógłbym więcej trenować. Nie jestem zamożny i nie stać mnie na taki zakup. Dlatego zwracam się do wszystkich z ogromną prośbą o pomoc.

POMÓŻ MI SPEŁNIĆ MOJE MARZENIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z Dopiskiem HOFMANN, 1340 pomagacie mi Państwo realizować moje marzenia. Za wszelką pomoc serdeczne dziękuję.