Nazywam się Grażyna Pecuch. Choruję na chorobę Buergena, jestem po dwóch amputacjach nóg powyżej kolan. Od 14 lat poruszam się na wózku inwalidzkim. Zmagam się również z innymi chorobami, takimi jak cukrzyca i miażdżyca.

Moim marzeniem są protezy nóg tak, abym mogła poruszać się bez wózka. Wózek inwalidzki to nie koniec świata, ale samodzielne poruszanie się na nogach przełamuje wiele „barier” w otaczającym mnie świecie. Od 20 lat jestem zawodniczką Gorzowskiego Związku Sportu Niepełnosprawnych "START" sekcji strzelectwa sportowego. Mam na swoim koncie wiele medali i osiągnięć sportowych. Nigdy bym nie przypuszczała, że życie zmusi mnie prosić Państwa o pomoc.

PROSZĘ O WSPARCIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem PECUCH, 9743 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu i w walce o samodzielność.

Bardzo dziękuję za każde wsparcie.