Mam na imię Grażyna. Uwielbiam podróżować, tańczyć, śmiać się, a ponad wszystko cieszyć się widokiem roześmianych dzieci, w szczególności moich dzieci. Chciałabym taką pozostać. Śmiać się i nie myśleć o tym, co odebrało mi moje beztroskie, bo zdrowe Życie. Nie czuć strachu, lęku, mieć poczucie bezpieczeństwa.

To są marzenia! Pomóż mi proszę je zrealizować. Droga do odzyskania Zdrowia to kosztowne lekarstwa, suplementy, rehabilitacja, dieta, warsztaty psychologiczne, terapie. Zapytasz: - na co chorujesz, co Ci jest? Oczywiście odpowiem...To bardzo trudna i ciężka droga, która zaprowadziła mnie do tego Miejsca, w którym Ty czytasz ulotkę z moją prośbą o pomoc. Zielona karta DILO. Nie chcesz tego mieć.

Pomożesz mi? Być może kiedyś Ja pomogę Tobie...

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem IWIŃSKA-WALCZAK, 14298 wspierasz mnie w moich codziennych zmaganiach.

Dziękuję. Pozostaję wdzięczna.