Gracjana urodziła się 30 maja 1999r. Po urodzeniu stwierdzono u niej wrodzony niedorozwój kończyny dolnej prawej, czyli ubytek kości piszczelowej. Do tej pory przeszła już ponad 25 operacji prawej nogi...

Gracjana urodziła się 30 maja 1999r. Po urodzeniu stwierdzono u niej wrodzony niedorozwój kończyny dolnej prawej, czyli ubytek kości piszczelowej. Do tej pory przeszła już ponad 25 operacji prawej nogi. Córka z powodu braku kości piszczelowej ma problem z poruszaniem się co uniemożliwia jej codzienne funkcjonowanie, ponieważ jej kończyna jest krótsza a także stopa mniejsza i zniekształcona. Potrzebna jest ciągła i stała rehabilitacja. Gracjana jest pod stałą kontrolą z Poznańskim Centrum Rehabilitacji i Ortopedii w Poznaniu.

POMÓŻ GRACJANIE MIERZYĆ SIĘ Z RZECZYWISTOŚCIĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Gut, 7045 wspieracie Państwo rehabilitację oraz życie codzienne Gracjany.