Witam, nazywam się Gracjan Janas, mam 26 lat. 10 lipca 2016 roku, na skutek nieszczęśliwego wypadku, doznałem poważnego urazu kręgosłupa, wraz z przerwaniem rdzenia kręgowego, czego skutkiem jest paraliż od pasa w dół z bezwładem kończyn dolnych.Poruszam się na wózku inwalidzkim. Każdego dnia walczę o lepsze jutro i chodź bywają gorsze dni, mimo wszystko, nie tracę nadziei i wierzę, że jeszcze kiedyś uda mi się wstać na nogi.   Za okazaną pomoc i wsparcie serdecznie dziękuję.

„PÓKI WALCZYSZ, JESTEŚ ZWYCIĘZCĄ!”

Twój jeden procent podatku lub darowizna przekazana Fundacji Avalon z dopiskiem Janas, 7883 pomoże mi w dalszej rehabilitacji i lepszym funkcjonowaniu w życiu codziennym.

Za okazaną pomoc i wsparcie serdecznie dziękuję.