Gracjan Grzymski

Mam na imię Gracjan, jestem młodym chłopakiem. We wrześniu 2016r wskutek poważnego wypadku doznałem obszernego urazu czaszkowo-mózgowego, licznych pęknięć kości czaszki, krwiaka i niedokrwienia mózgu...

Potrzebuję Twojej pomocy.Mam na imię Gracjan, jestem młodym chłopakiem. We wrześniu 2016r wskutek poważnego wypadku doznałem obszernego urazu czaszkowo-mózgowego, licznych pęknięć kości czaszki, krwiaka i niedokrwienia mózgu. Uszkodzenie mojego centralnego układu nerwowego skutkuje połowiczym porażeniem moich mięśni po całej lewej stronie ciała, od stopy aż po głowę. Objawia się to samoistnym napięciem mięśniowym i skurczom kończyn zupełnie poza moją kontrolą. Wykonywanie samodzielnych czynności staje się przez to niemożliwe. Pół roku od wypadku, po pobytach w szpitalach, wielu godzinach ćwiczeń widać już poprawę mojego zdrowia lecz nadal potrzebuję kontynuacji codziennej rehabilitacji, która jest jedyną metodą by powrócić do zdrowia. Widoczny postęp w rehabilitacji wiąże się z determinacją, wysiłkiem i ogromnymi kosztami. Mam mnóstwo celów które na ten czas zeszły na drugi plan lecz teraz moim najważniejszym jako że nie mogę podjąć pracy, jest zebranie środków na dalsze leczenie. Do realizacji tego ważnego dla mojego młodego życia celu potrzebuję wielu środków pieniężnych na rehabilitacje oraz zakup przyrządów i akcesoriów rehabilitacyjnych, abym mógł  ćwiczyć w domu a z czasem mam nadzieję – dzięki Państwa pomocy - powrócić do ulubionego zawodu  związanego z rozwojem osobistym i pomaganiem innym. Wiedza tam zdobyta w obecnej sytuacji bardzo mi się przydała, ładuje mnie dobrą konstruktywną energią i stąd moje pozytywne nastawienie, gdyż wiem że przy systematycznych ćwiczeniach, porażenie będzie ustępować. „Człowiek tyle jest wart, ile może dać drugiemu człowiekowi” - św. Jan Paweł II.Wierzę, że  dzięki TWOJEJ POMOCY  odzyskam sprawność i zdrowie.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Grzymski, 7610 pomagacie mi Państwo w walce o sprawność oraz wspieracie moją codzienną egzystencję.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<