Nazywam się Gerard Pietrzak, w maju 2017 roku uległem wypadkowi na skutek, którego złamałem kręgosłup oraz uszkodziłem rdzeń kręgowy.

Następstwem tego jest niedowład kończyn dolnych. Obecnie poruszam się na wózku inwalidzkim. Codziennie ćwiczę i staram się usprawniać z nadzieją, że stanę na własne nogi, a rehabilitacja jest bardzo kosztowna. Dzięki Waszemu wsparciu możliwy będzie mój powrót do zdrowia oraz ułatwi mi to codzienne życie.

PRZEKAŻ 1% PODATKU LUB DAROWIZNĘ NA SZLACHETNY CEL

Uprzejmie proszę o przekazanie 1% podatku lub darowizny Fundacji Avalon z dopiskiem PIETRZAK, 8564 które umożliwią mi dalszą rehabilitację i leczenie oraz będą dla mnie wsparciem w codziennym funkcjonowaniu.

Serdecznie dziękuję za okazane wsparcie, Gerard Pietrzak