Nazywam się Genowefa Chraplak. Od urodzenia zmagam się ze zwichnięciem obustronnym stawów biodrowych. Pierwszą operację na biodra miałam mając cztery lata.

Część mojego życia to operacje i pobyty w szpitalach. W czerwcu miałam kolejną operację (endoproteza kolana i biodra) - moja nadzieja na poruszanie się bez bólu. W skutek powikłań doszło do amputacji lewej kończyny dolnej powyżej kolana. Niestety koszty rehabilitacji i odpowiedniego sprzętu (proteza kończyny) przerastają moje możliwości finansowe, dlatego szukam pomocy u ludzi dobrego serca i proszę o pomoc finansową.

CHCIAŁABYM BYĆ SAMODZIELNA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem CHRAPLAK,13843 pomagają mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu i w walce o zdrowie.

Z góry dziękuję za pomoc.