Mam na imię Gennadij, mam 30 lat i chcę bardzo znowu chodzić! W kwietniu 2018 r. uległem poważnemu wypadkowi samochodowemu. Do tego czasu moje życie płynęło spokojnie i szczęśliwie.Cieszyłem się z każdego dnia i realizowałem swoje pasje.

Niestety w jednej chwili wszystko runęło. W wyniku wypadku złamany został kręgosłup. Zaraz po wypadku przeszedłem poważną operację, ratującą moje życie. Obecnie mam niedowład obu nóg i poruszam się na wózku inwalidzkim. W chwili obecnej potrzebuję ciągłej rehabilitacji. Wierzę, że długa i ciężka praca jaką jest rehabilitacja pozwoli mi stanąć znowu na własne nogi. Dlatego też proszę Państwa o wparcie.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem ŻYWICKI, 10543 ułatwicie mi Państwo powrót do normalnego życia i codzienne funkcjonowanie.