Mam na imię Gabriela. Mam 72 lata, jestem emerytką. Przed emeryturą pracowałam w biurze. Zawsze najważniejsze były dla mnie dziecko oraz dom. Bardzo lubiłam rozwiązywać krzyżówki. Choruję na przewlekłą niewydolność serca, cukrzycę insulinową, przewlekłą niewydolność nerek, astmę oraz miażdżycę.

Z powodu roponercza miałam usuniętą lewą nerkę. W 2019 r. przeszłam udar. Mam duży problem z poruszaniem się i wykonywaniem podstawowych czynności życiowych. Na co dzień radzę sobie tylko dzięki pomocy opiekunki z Fundacji Nadzieja. Sprzętem, który pozwala mi funkcjonować jest koncentrator tlenowy, który niestety zepsuł się i nie nadaje się do naprawy. Moim marzeniem jest kupienie koncentratora, który umożliwi mi normalne oddychanie oraz opłacenie rehabilitacji domowej.

BARDZO PROSZĘ O POMOC

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem WOLAK, 13842 wspierasz mnie w codziennych zmaganiach.