Nazywam się Gabriela Kurek. W 2019r. w wieku 29 lat zdiagnozowano u mnie Zespół Ehlersa - Danlosa. Jest to choroba genetyczna, która prowadzi do wyniszczenia wielonarządowego.

W moim organizmie dokonała dużego spustoszenia, powodując m.in przeprosty dyslokacje w stawach, przewlekłe dolegliwości bólowe, zespół policystycznych jajników, cukrzycę, zaburzenia rytmu serca, zaburzenia funkcji układu pokarmowego, problemy okulistyczne. Moja codzienność to stała rehabilitacja, wizyty u wielu lekarzy, liczne badania diagnostyczne oraz leczenie farmakologiczne. Wszystkie te działania są bardzo kosztowne, dlatego zwracam się z prośbą o przekazanie 1% podatku.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KUREK,11991 wspierając mnie w codziennym funkcjonowaniu, leczeniu i rehabilitacji.