Nazywam się Gabriela i mam 6 lat. Przyjaciele z przedszkola mówią do mnie ,,Bibi'', a dlaczego tak zwracają się do mnie?

Bo kiedyś na wszystko tak mówiłam. Od tamtego czasu zrobiłam duże postępy. Mówię coraz więcej, to wszystko dzięki długim godzinom intensywnych terapii. Nadal potrzebuje wielu zajęć z psychologiem, pedagogiem specjalnym, neurologopedą, TUS i wielu innych terapii które mi pomagają. To wszystko po to aby dogonić swoich rówieśników i zrozumieć otaczający świat. Niestety los sprawił, że cierpię na Autyzm dziecięcy, nietolerancje wielopokarmowe i problemy ze sercem. Terapie są bardzo drogie, a potrzebuję wielu intensywnych godzin terapii.

Proszę was o wsparcie mojego leczenia.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KRAKOWIAK, 9401 wspieracie moje codzienne funkcjonowanie oraz dalsze leczenie i rehabilitacje.