Jestem Gabrysia, urodziłam się z ciężką wadą serca Tetralogia Fallota. Zespół Fallota to wada serca powodująca niedotlenienie organizmu.

Mam 4 latka, a przeszłam już trzy operacje i cewnikowania serca, w przyszłości czeka mnie wymiana zastawki płucnej i poszerzenie tętnicy płucnej. Zmagam się z hipotonią i problemami ruchowymi, mam opóźniony rozwój mowy i wadę wzroku. Walczę z problemami zaburzenia żywienia. Jestem pod stałą opieką kardiologa, gastrologa, neurologa oraz wielu innych specjalistów. Otrzymane środki zostaną przeznaczone na wizyty u specjalistów i rehabilitację, nieustanną walkę o moje zdrowie.

Podaruj mi 1% podatku! Podaruj mi zdrowe serce!

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Grono, 7712 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu.

Bardzo dziękuję za okazaną pomoc i wsparcie, za Wasze wielkie serca.