Szanowni Państwo, Zwracamy się do Państwa, a poprzez Was do rodziny, przyjaciół, znajomych, ludzi dobrej woli o przekazanie 1% podatku na rzecz Gabrysia...

Szanowni Państwo,Zwracamy się do Państwa, a poprzez Was do rodziny, przyjaciół, znajomych, ludzi dobrej woli o przekazanie 1% podatku na rzecz Gabrysia. Gabryś ukończył 8 lat, ma zdiagnozowany Zespół Aspergera. Jest bardzo wrażliwym i ciepłym dzieckiem, wymagającym wiele uwagi, cierpliwości i miłości. Jego otwartość na otaczający świat sprawia, że życie naszej rodziny jest bardzo ciekawe, a pytania dziecka często nas zaskakują. Mimo, że nasz dzień zaczyna się rankiem, a kończy późnym wieczorem, cieszymy się, że widzimy efekty terapii i zajęć rehabilitacyjnych na które nasze dziecko może uczęszczać dzięki Państwa chęci niesienia pomocy i gorącym sercom. Ośmielamy się prosić, aby wypełniając roczne zeznanie podatkowe przekazali Państwo 1% swojego podatku na rzecz Gabrysia, który ma założone subkonto w Fundacji Avalon. Bardzo dziękujemy za wyrozumiałość i zrozumienie. Wdzięczni jesteśmy za pomoc w rozpowszechnianiu naszego apelu wśród rodziny, znajomych, sąsiadów.

WSPOMÓŻ GABRYSIA W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Pulczyński, 5773 pomagacie Państwo naszemu dziecku w codziennej walce o samodzielność.

Serdecznie dziękujemy - Rodzice