Cześć. Mam na imię Franuś. Urodziłem się 31 sierpnia 2017 roku. Jestem pogodnym i dzielnym chłopcem, który sporo już przeszedł. Zmagam się z anemią mikrocytarną, opóźnionym rozwojem psychomotorycznym i niedosłuchem lewostronnym.

Z powodu autyzmu wczesnodziecięcego widzę świat inaczej. Wymagam stałej, specjalistycznej opieki hematologicznej, audiologicznej, neurologicznej, laryngologicznej i genetycznej. Do prawidłowego rozwoju potrzebuję wielu terapii, dlatego ciężko pracuję na zajęciach z psychologiem, logopedą i fizjoterapeutą.

RAZEM DLA FRANUSIA :)!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem LANDOWSKI,11827 wspomagacie mnie w codziennym funkcjonowaniu oraz w walce o moje zdrowie i sprawność.

Za okazaną pomoc z całego serca dziękuję. Franuś z rodzicami.