Dzień dobry. Mam na imię Franek, mam 7 lat. Odkąd skończyłem dwa latka mnóstwo czasu spędzam w szpitalu.

Choruję na ciężką postać zespołu nerczycowego wymagającą leczenia immunosupresyjnego. Borykam się z gorączkami powyżej 40 stopni, silnymi alergiami, zapaleniami oskrzeli, płuc, anginami, bólami głowy, stawów, tachykardią, nadciśnieniem, problemami z krzepliwością krwi, zapaleniem naczyń krwionośnych... Poza tym jestem radosnym chłopcem, pełnym energii, gdy tylko czuję się dobrze. Planuję zostać naukowcem. Uwielbiam eksperymenty, szczególnie wybuchy wulkanów :)

1% DLA FRANIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem DOMAGAŁO, 10607 pomagacie mi mierzyć się z codziennością i walczyć o zdrowie. Za wszelkie wsparcie serdecznie dziękuję. Franio z rodzicami i siostrą.