Filipek urodził się 23.07.2012 r. jego rozwój nie przebiegał prawidłowo. W 2012r. wykryto wirus Cytomegalii, który sprawił iż wzrok Filipa się pogorszył. Syn do tej pory nie mówi, porozumiewania się z nami niewerbalnie. Stwierdzono również zaburzenia integracji sensorycznej, deficyt koncentracji uwagi.

Filip jest pod stałą opieką wielu specjalistów: genetyka, neurologa, psychiatry, psychologa, logopedy, rehabilitanta, okulisty, gastrologa, audiologa. Syn potrzebuje specjalistycznych zajęć terapeutycznych, które wiążą się z dużymi kosztami. Dzięki dotychczasowej ciężkiej pracy widać efekty oraz postępy.

Przekaż1% podatku na leczenie i rehabilitację Filipa

Przekazując 1% podatku Fundacji AVALON z dopiskiem Ufnal, 2833 pomagacie Państwo Filipkowi w codziennym funkcjonowaniu. Z góry dziękujemy za pomoc. Rodzice