Filip Ufnal

Filipek urodził się 23.07.2012 r. jego rozwój nie przebiegał prawidłowo. W 2012r. wykryto wirus Cytomegalii, który sprawił iż wzrok Filipa się pogorszył. Syn do tej pory nie mówi, porozumiewania się z nami niewerbalnie. Stwierdzono również zaburzenia integracji sensorycznej, deficyt koncentracji uwagi.

Filip jest pod stałą opieką wielu specjalistów: genetyka, neurologa, psychiatry, psychologa, logopedy, rehabilitanta, okulisty, gastrologa, audiologa. Syn potrzebuje specjalistycznych zajęć terapeutycznych, które wiążą się z dużymi kosztami. Dzięki dotychczasowej ciężkiej pracy widać efekty oraz postępy.

Przekaż1% podatku na leczenie i rehabilitację Filipa

Przekazując 1% podatku Fundacji AVALON z dopiskiem Ufnal, 2833 pomagacie Państwo Filipkowi w codziennym funkcjonowaniu. Z góry dziękujemy za pomoc. Rodzice

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<