Mam na imię Filip. Od urodzenia choruję na rzadką, nieuleczalną chorobę - zespół Bardeta Biedla...

Mam na imię . Od urodzenia choruję na rzadką, nieuleczalną chorobę - zespół Bardeta Biedla.Jestem wesołym i pełnym energii dzieckiem, ale na co dzień zmagam się z wieloma problemami. Choroba ta, to wiele wad wrodzonych, utrudniających normalne życie. Jest to wada wzroku, prowadząca do całkowitej utraty wzroku, dysplazja i torbielowatość nerek, otyłość, polidaktylia, hipogonadyzm, brak mowy, opóźnienie psychoruchowe i wiele innych wad. Potrzebuję leczenia i systematycznej rehabilitacji, która pomaga mi normalnie funkcjonować. Dlatego proszę o pomoc, aby było mi łatwiej.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Murach, 7159 pomagacie mi Państwo zmagać się z problemami, jakie niesie ze sobą każdy następny dzień.

Filip