Nazywam się Filip Janasik, mam 5 lat. Urodziłem się w 25. tygodniu ciąży z wagą 880 g. Jestem niewidomy i niepełnosprawny ruchowo (nie poruszam się samodzielnie, nie mówię). Potrzebuję wielu terapii, bym stawał się coraz bardziej samodzielny.  Zbieram także pieniądze na zakup C-Eye, dzięki któremu będę mógł porozumiewać się ze światem oraz rozwijać się na wielu płaszczyznach. Koszt tego urządzenia to 25 tysięcy złotych. Proszę o wsparcie w formie wysłania SMS-a pod numer 75 165 (o treści: POMOC 6136) lub przelewu na subkonto w Fundacji Avalon. ,,Jedynie prawdziwy człowiek zauważy potrzeby innego człowieka. Jedynie człowiek wielkiego serca wyciągnie doń pomocną dłoń”.Jan Paweł II

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Janasik, 6136 pomagacie mi w walce z chorobą i wspieracie w codziennym funkcjonowaniu.