Filip ma 7 lat, z uwagi na zdiagnozowany autyzm wymaga objęcia wieloma terapiami. Uczestniczy w terapii logopedycznej, psychologicznej, hipoterapii, integracji sensorycznej.

Jednak to nie wszystko, aby mógł lepiej zrozumieć otaczający go świat, który w tej chwili jest dla niego bardzo skomplikowany. Filip ma również wadę wzroku, która w szybkim tempie niestety się pogłębia. Wada postawy wymaga ciągłej fizjoterapii. Walczymy aby syn na co dzień i w przyszłości mógł być jak najbardziej samodzielny. Niestety koszty terapii, rehabilitacji znacznie przekraczają nasze możliwości finansowe.

POMÓŻ FILIPOWI W WALCE O SAMODZIELNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem CIEPLUCH, 10640 pomagają Państwo Filipowi w jego walce o samodzielność i codziennym funkcjonowaniu.

Będziemy bardzo wdzięczni za wszelką pomoc i okazane wsparcie.