Fabianek urodził się w 2020r. Jest wcześniakiem, potrzebuje rehabilitacji, aby mógł funkcjonować jak Jego rówieśnicy. Chłopiec przeszedł już dwie operacje przepukliny pachwinowej. Jest pod opieką chirurga, kardiologia, neurologa i okulisty.

Fabianek jest uśmiechniętym i pełnym życia dzieckiem. Potrzebuje Państwa pomocy, aby mógł korzystać w pełni z rehabilitacji i wizyt u najlepszych specjalistów. To mały wojownik, który się nie poddaje i walczy o swoją sprawność. Z całego serca dziękujemy wszystkim za okazaną pomoc. Każda nawet najmniejsza pomoc jest dla nas bardzo ważna.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Grządziel,14904 wspierasz Fabiana w jego codziennych zmaganiach.