Moi drodzy! Nazywam się Ewelina Tandecka, mam 22 lata i od 12 lat zmagam się z nieuleczalną chorobą jaką jest cukrzyca typu 1. Oprócz cukrzycy cierpię na chorobę Hashimoto (tarczyca) oraz celiakię (alergia na gluten).

Zmagam się z retinopatią i stopą cukrzycową. Od ponad roku noszę gips a to dopiero początek góry lodowej ponieważ czeka mnie operacja a potem długa rehabilitacja. Ponadto siatkówka w moich oczach wymaga ciągłej fotokoagulacji laserowej i zastrzyków poprawiających wzrok. Celiakia i cukrzyca wymagają ode mnie i moich bliskich specjalnie złożonej diety. Obie te choroby i ich powikłania są bardzo kosztowne.

DAJ MI SZANSE NA LEPSZE JUTRO. MOJE JUTRO.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem TANDECKA, 9419 pomagacie Państwo mi i moim najbliższym w codziennym funkcjonowaniu. Dziękuję z całego serca za okazaną dobroć. Dobro wraca podwójnie.