Nazywam się Ewelina Mrozik, mam 40 lat. W 2003 r. uległam wypadkowi samochodowemu w wyniku czego doznałam urazu głowy (pęknięta czaszka).

4 tygodnie byłam w śpiączce, w szpitalu przeszłam tracheotostomie, po wybudzeniu potrzebowałam intensywnej rehabilitacji. Lekarze stwierdzili niedowład czterokończynowy spastyczny. Obecnie poruszam się o kulach lub na wózku inwalidzkim. Niepełnosprawność, z którą się borykam z każdym rokiem pogłębia się, dlatego proszę o wsparcie.

POMÓŻ MI MIERZYĆ SIĘ Z RZECZYWISTOŚCIĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem MROZIK, 11971 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu i walce o lepsze życie.

Z całego serca dziękuję wszystkim za pomoc.