Nazywam się Ewelina Matuła-Rżeńska. Od 2018r. choruję na miastenię, objawiającą się nadmierną męczliwością mięśni. W krótkim czasie ze sportowca stałam się osobą zależną od wsparcia innych osób.

W ostatnim czasie kilkukrotnie trafiałam do szpitala z zaostrzeniem choroby, mając problemy z poruszaniem się, połykaniem i wykonywaniem najprostszych czynności dnia codziennego. Ponadto jestem po usunięciu grasiczaka - nowotworu złośliwego grasicy. Koszty leczenia, wizyt u specjalistów i rehabilitacji przekraczają moje możliwości finansowe.

MOŻESZ MI POMÓC

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem MATUŁA-RŻEŃSKA, 12101 wspierasz mnie w codziennym funkcjonowaniu i leczeniu.

Dziękuję za okazaną pomoc.