Ewelina Matuła-Rżeńska

Nazywam się Ewelina Matuła-Rżeńska. Od 2018r. choruję na miastenię, objawiającą się nadmierną męczliwością mięśni. W krótkim czasie ze sportowca stałam się osobą zależną od wsparcia innych osób.

W ostatnim czasie kilkukrotnie trafiałam do szpitala z zaostrzeniem choroby, mając problemy z poruszaniem się, połykaniem i wykonywaniem najprostszych czynności dnia codziennego. Ponadto jestem po usunięciu grasiczaka - nowotworu złośliwego grasicy. Koszty leczenia, wizyt u specjalistów i rehabilitacji przekraczają moje możliwości finansowe.

MOŻESZ MI POMÓC

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem MATUŁA-RŻEŃSKA, 12101 wspierasz mnie w codziennym funkcjonowaniu i leczeniu.

Dziękuję za okazaną pomoc.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<