Ewa Wyskielska

Na imię mam Ewa, mam 38 lat i już jestem rencistką ;-) Jestem mężatką i mamą dwóch synów. Do naszego życia niespodziewanie wkroczyła choroba - rak. Próbujemy z nim żyć, nie poddawać się. Udaje mi się to już 3 lata. Nieprzerwanie leczę się chemioterapią, która przedłuża życie, ale odczuwalne są również jej negatywne działania na komórki zdrowe. Z tego powodu należy je chronić. Są to dodatkowe koszty, gdyż jest to leczenie medycyną niekonwencjonalną, nie refundowaną przez NFZ. By móc jak najdłużej walczyć dla siebie, dla rodziny, potrzebuję wsparcia finansowego. Liczę na Wasze dobre serca.  Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Wyskielska, 4316 pomagają mi Państwo w moich codziennych zmaganiach. Bardzo dziękuję za każdą pomoc.

PROSZĘ O POMOC W WALCE Z CHOROBĄ

Ewa Wyskielska

Drogi Darczyńco, jeżeli przekazywałeś darowiznę przez PayU między 01-17.02.2020, skontaktuj się z nami pod adresem mailowym [email protected], w celu sprawdzenia czy Twoja darowizna trafiła na wybrane subkonto. Ze względu na problemy techniczne, nie przy każdej wpłacie zaciągał się identyfikator Podopiecznego. Zależy nam aby wszelkie wpłaty zaksięgować zgodnie z Twoją wolą. Przepraszamy za utrudnienia.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<