Ewa Węgrzyn

Mam na imię Ewa, lat 29. Moja choroba zaczęła się w marcu 2012 roku. Początkowo niewinnie, bo tylko bólem w okolicy lewej łopatki promieniującym do barku. Po kolejnych wizytach u lekarza pierwszego kontaktu usłyszałam wiadomość zwalającą z nóg: guz o średnicy 60 mm w lewym płucu. Dla mnie był to szok. Minęło niecałe półtora roku jak moja mama zmarła na raka płuc. Zdiagnozowano u mnie mięsaka tkanek miękkich, co było szokiem dla mnie i moich przyjaciół. Zastosowano chemioterapię ale pojawiły się przerzuty. Po wykryciu przerzutu załamałam się, ale dzięki pomocy psychologa poprawił się mój stan psychiczny. Niestety, mój guz jest nieoperacyjny, ale radio i chemioterapia znacznie go zmniejszyły. Nadal pozostaję pod ścisłą kontrolą Instytutu Onkologii w Warszawie. Z niepokojem czekam na badania kontrolne i decyzję, co dalej… Będę walczyła, nie poddam się. Dzięki chorobie wiem kto jest moim prawdziwym przyjacielem, kto jest przy mnie na dobre i na złe. Poznałam wielu wspaniałych ludzi, który okazali się dla mnie wsparciem w tych trudnych chwilach. Teraz proszę Państwa o pomoc finansową.Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Węgrzyn, 2791 pomożecie mi Państwo w walce z chorobą. Z góry dziękuję wszystkim Ludziom o Wielkim Sercu.

PROSZĘ O POMOC W WALCE Z CHOROBĄ

Drogi Darczyńco, jeżeli przekazywałeś darowiznę przez PayU między 01-17.02.2020, skontaktuj się z nami pod adresem mailowym [email protected], w celu sprawdzenia czy Twoja darowizna trafiła na wybrane subkonto. Ze względu na problemy techniczne, nie przy każdej wpłacie zaciągał się identyfikator Podopiecznego. Zależy nam aby wszelkie wpłaty zaksięgować zgodnie z Twoją wolą. Przepraszamy za utrudnienia.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<