Ewa Truszkiewicz - Budziło

Szanowni Państwo! Po kilkuletnim zmaganiu się z trudnościami w chodzeniu zdiagnozowano u mnie w 2008 r. stwardnienie rozsiane.

Abym mogła wykonywać jakąkolwiek pracę i żyć potrzebuję ciągłej opieki i specjalistycznego sprzętu. Intensywna rehabilitacja i leczenie zachowawcze są w mojej sytuacji najbardziej skuteczną formą pomocy i szansą na zahamowanie postępu choroby. Dlatego zwracam się do Państwa o pomoc finansową.

POMÓŻ MI ZNÓW CIESZYĆ SIĘ ŻYCIEM

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Truszkiewicz-Budziło, 1666 pomagają mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu i w walce o zdrowie.

Za okazaną pomoc serdecznie dziękuję. Ewa

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<