Ewa Świokła-Cienkowska

Jestem Ewa. W 1998 r. zachorowałam na nowotwór kości prawego ramienia.

Nie mam prawej ręki. W 2005 roku przeszłam amputację całej ręki z wyłuszczeniem. Mam skrzywiony kręgosłup. Moja jedyna ręka ma uszkodzony nerw łokciowy w wyniku przeciążenia. Jest mi bardzo trudno w samodzielnym życiu i potrzebuję pomocy. Śpiewam i maluję. Pomimo bólu i trudności staram się zachowywać optymizm i czerpać radość z moich pasji.

CHCESZ DAĆ KOMUŚ CZĄSTKĘ SIEBIE - PRZEKAŻ 1% EWIE!

Przekazując 1 % podatku Fundacji Avalon z dopiskiem ŚWIOKŁA-CIENKOWSKA, 6706 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu, rehabilitacji, rozwijaniu pasji i zakupie protezy prawej ręki.

Dziękuję za okazane wsparcie, Ewa.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<