Mam 35 lat, w marcu 2018r. zdiagnozowano u mnie wieloogniskowy złośliwy nowotwór piersi oraz przerzuty do węzłów chłonnych. Przeszłam agresywną chemioterapię, radykalną mastektomię, radioterapię i długą rehabilitację.

Niestety skutkiem leczenia jest obrzęk limfatyczny ręki, a to utrudnia mi normalne funkcjonowanie. Mam również mutację genu BRCA1, co zwiększa ryzyko zachorowania na raka piersi w przyszłości. Przede mną dalsza rehabilitacja oraz długa, trudna i kosztowna droga rekonstrukcji, która z powodu powikłań tylko w części może być refundowana. Proszę podaruj mi 1% swojego podatku i pomóż odzyskać to co zabrała choroba.

Proszę pomóż wrócić mi do zdrowia i pełni sił.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Schwarzer,10217 pomagasz mi w walce z chorobą i w codziennym funkcjonowaniu.

Z całego serca Dziękuję! Ewa