Dzień dobry. Nazywam się Ewa Orłowska, jestem po czterdziestce. Urodziłam się z przepukliną oponowo-rdzeniową. Podczas operacji zostały uszkodzone nerwy i mam niedowład kończyn dolnych.

Dzięki determinacji moich Rodziców, zaczęłam poruszać się samodzielnie przy pomocy aparatów szynowo-opaskowych i butów ortopedycznych. Ukończyłam szkołę średnią i zdobyłam zawód. Niestety w 2015 r. mój stan zdrowia uległ pogorszeniu. Oczekiwanie na operację spowodowało osłabienie mięśni. Mimo rehabilitacji do dziś nie wróciłam do sprawności. Jestem aktywna zawodowo. Niestety obecny stan zdrowia wymaga lepszego sprzętu, który ułatwiłby mi poruszanie.

WSPOMÓŻ MNIE W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Orłowska, 10576 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu. Za każdy dobry gest dziękuje.