Ewa Olszowiec

Nazywam się Danuta Olszowiec i jestem matką Ewy Olszowiec lat 43...

Nazywam się Danuta Olszowiec i jestem matką Ewy Olszowiec lat 43.Od lipca 2004r. opiekuję się córką która jest po nagłym zatrzymaniu krążenia z niedowładem czterech kończyn.Ewa wymaga całodobowej opieki codzienna rehabilitacja jest szansą dla niej na lepsze życie.Na dzień dzisiejszy tj. 13 i pół roku po tym wypadku córka rozpoznaje głosy bliskich osób, uśmiecha się lubi słuchać radia i muzyki, razem ćwiczymy i modlimy się.Niestety bliższy kontakt z nią jest mocno utrudniony. Codzienna pielęgnacja i rehabilitacja wymaga dużo siły i samozaparcia. Zwracam się do Państwa z ogromną prośbą o przekazanie 1% podatku bądź wsparcie finansowe m.in. na środki higieniczne i rehabilitację mojej córki.

POMÓŻ EWIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Olszowiec, 6649 wspieracie nas Państwo w walce z chorobą Ewy.Z góry dziękuję bardzo za każdy gest dobrej woli.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<