Witam, mam na imię Ewa. Moja choroba zaczęła się w styczniu 2010 roku nowotworem jelita grubego, przeszłam chemio i radioterapię. Jednak w październiku tego samego roku pojawiła się wznowa i druga operacja.

W 2015 następstwem nowotworu był obrzęk rdzenia kręgowego. W tedy choroba odebrała mi możliwość chodzenia. Nastąpił niedowład obu nóg. W 2017 doznałam obrzęku mózgu, czego następstwem było pogłębienie się niedowładów nóg, ręki prawej i afazja. W 2018 doszedł jeszcze udar. Teraz ciągle wymagam rehabilitacji która daje mi nadzieję na lepsze.

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Maleszewska, 10163 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu.

Za każdą wpłatę serdecznie dziękuję. Ewa Maleszewska