Ewa i Sara są blizniaczkami, urodziły się z chorobami wymagającymi ogromnego nakładu sił i środków, leczenia, specjalistycznej rehabilitacji oraz kosztownych turnusów.

Obie urodziły się z mózgowym porażeniem dziecięcym i czterokończynowym niedowładem spastycznym. Dzięki kompleksowej rehabilitacji stan zdrowia Sióstr nie pogarsza się, a prowadzi do znacznych postępów. Rezygnacja z fachowej pomocy przekreśli wieloletnią, ciężką pracę i skaże Bliźniaczki na wegetację w domu. Ewa jest osobą leżącą, wymaga nakarmienia, przewinięcia, zmiany położenia ciała. Wymaga pomocy drugiej osoby we wszystkich czynnościach.

PROSIMY O WSPARCIE W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku Avalon z dopiskiem Laufer, 6245 wspieracie Państwo naszą rehabilitację i codzienne funkcjonowanie. DZIĘKUJEMY!!!