Mam na imię Ewa, mam 32 lata i jestem nieuleczalnie chora na postępujący zanik mięśni. Pomimo, że choroba odebrała mi zdolność do samodzielnego życia, jestem aktywna zawodowo, a moją pasją jest malarstwo.Mieszkam razem z Mamą i nigdy nie potrzebowałyśmy niczyjej pomocy, zawsze radziłyśmy sobie same. Niestety w 2016 roku u mojej Mamy zdiagnozowano nowotwór złośliwy, a skutki jego leczenia zrujnowały nasze dotychczasowe życie. Bardzo potrzebuję sprzętu, który ułatwi mojej Mamie opiekę nade mną.  Dziękuję!

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Kuchna, 6998 pomagacie nam Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz wspieracie w powrocie do normalności.

Dziękuję!