Witam, na imię mam Ewa. W wieku 19 lat uległam poważnemu wypadkowi komunikacyjnemu, w wyniku którego konieczna była obustronna amputacja kończyn dolnych. Na co dzień poruszam się na wózku inwalidzkim.

Wypadek zmienił moje życie, co jednak nie przeszkodziło mi w byciu osobą aktywną. Na chwilę obecną jestem szczęśliwą mamą 3-latka, pracuję zawodowo i pragnę jak najaktywniej uczestniczyć w życiu mojej rodziny. Do sprawniejszego funkcjonowania potrzebuję kosztownego sprzętu. Dzięki waszemu wsparciu będę mogła zakupić niezbędny sprzęt rehabilitacyjny oraz opłacić konieczną rehabilitację.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacja Avalon z dopiskiem IWACHÓW, 12921 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu.

Wszystkim, którzy zdecydują się mi pomóc, z całego serca szczerze dziękuję!