Ewa ma 51 lat, jest pielęgniarką. Niejednokrotnie okazywała bezinteresowną pomoc swoim podopiecznym. Dziś sama potrzebuje wsparcia.

W ostatnim czasie Ewa przeszła operację guza trzustki, a także zabieg usunięcia tętniaka w głowie. Ewa choruje na zanik móżdżku. Jest to choroba powodująca utratę koordynacji ruchowej, zaburzenia równowagi oraz mowy. Choroba ta jest nieuleczalna, jednak można powstrzymać jej rozwój poprzez wszczepienie komórek macierzystych. Koszt jednego zabiegu jest bardzo wysoki, a musi być powtarzany co kilka miesięcy do końca życia. Rodzina nie jest w stanie pokryć takiego wydatku. Dlatego prosimy o wsparcie.

WSPOMÓŻ EWĘ W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem CZYŻKOWSKA, 10712 wspieracie Państwo Ewę w codziennym funkcjonowaniu.