Nazywam się Eugeniusz Szumann, mam 64 lata. W październiku 2015 roku uległem wypadkowi komunikacyjnemu, w wyniku którego doznałem urazu wielonarządowego: wieloogniskowego uszkodzenia OUN, którego skutkiem jest porażenie czterokończynowe oraz mnogie złamania żeber, złamanie łopatki, złamania kości udowych prawej i lewej oraz kości podudzia. Mimo wielu trudności oraz przeciwności losu, walczę o uzyskanie sprawności pozwalającej mi na w miarę normalne funkcjonowanie. Aby jednak odzyskać sprawność potrzebuję długotrwałej, intensywnej rehabilitacji oraz odpowiedniego sprzętu ortopedycznego.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Zwracam się z prośbą o przekazanie Fundacji Avalon z dopiskiem Szumann, 6046 1% podatku lub darowizny i wsparcie w ten sposób całej mojej rodziny w staraniach o odzyskanie mojej sprawności oraz pomoc w codziennym funkcjonowaniu.