Nazywam się Eryk Majsterek. Jestem podopiecznym Fundacji Avalon. Urodziłem się 19.11.2002 r. Cierpię na rzadką chorobę genetyczną, epilepsję, wrodzone obniżone napięcie mięśniowe, wadę serca, wadę wzroku, astmę oskrzelową, refluks żołądkowo-przełykowy.

Ponadto zmagam się z autyzmem i wieloma innymi problemami zdrowotnymi. Korzystam z pomocy wielu specjalistów i terapeutów, by wspierać moje zdrowie i rozwój. Mimo trudności rozwojowych jestem pogodnym nastolatkiem marzącym o byciu żołnierzem i pasjonującym się historią i kartografią, uwielbiającym słuchać i opowiadać kawały.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Majsterek, 10667 pomagacie mi Państwo w walce o samodzielność oraz w codziennym funkcjonowaniu. Dziękujemy. Eryk z Mamą.