Nazywam się Emilia Wiesion, mam 19 lat. W czerwcu 2018r. w wyniku wypadku samochodowego doznałam urazu kręgosłupa z uszkodzeniem rdzenia kręgowego.

W chwili obecnej mam niedowład spastyczny czterokończynowy. Aktualnie poruszam się wyłącznie na wózku inwalidzkim i potrzebuję wsparcia przy niemal wszystkich najprostszych czynnościach życia codziennego. Od momentu wypadku wymagam rehabilitacji, która jest niestety bardzo kosztowna. Przede mną długa i trudna walka o odzyskanie przynajmniej częściowej sprawności.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem WIESION, 11448 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu oraz umożliwiacie mi dalszą rehabilitację. Za wszelką pomoc serdecznie dziękuję.