Mam na imię Emilia i od wielu lat zmagam się ze stwardnieniem rozsianym oraz z nowotworem złośliwym.

Mam cudowną córeczkę, która jest moim motorem do działania. Dzięki Fundacji i Państwa wpłatom mogę finansować drogie leczenie oraz niezbędną rehabilitację, która sprawa, że mogę cieszyć się z prostych chwil spędzonych z nią. Jest niewyobrażalnie trudne tkwić w niepewności, czy doczeka się upragnionych chwil z dzieckiem, czy wystarczy sił, aby otoczyć je opieką lub środków do zapewnienia leczenia i walki z bólem czy problemami z poruszaniem się. Stałe leczenie i rehabilitacja zapobiegają nawrotom choroby, sprawiają, że mogę żyć jak inni.

Pomóż mi być sprawną mamą.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem STUDNICKA,6532 pomagacie mi Państwo w codziennych zmaganiach.