Emilka to 9-letnia dziewczynka, u której zdiagnozowano Całościowe Zaburzenie Rozwoju. Podjęte działania terapeutyczne dają wspaniałe efekty, Emilka uczęszcza do publicznej szkoły podstawowej, do klasy integracyjnej. Jest wesoła, najbardziej na świecie uwielbia się huśtać. Problemem są jednak relacje społeczne, jak również akceptacja środowiska rówieśniczego dla Jej "inności". W tym przypadku może pomóc trening umiejętności społecznych. Mamy nadzieję, że dzięki pracy terapeutów, uda się osiągnąć oczekiwany efekt - żeby Emilka czuła się lubiana i akceptowana przez swoich rówieśników. Prosimy wszystkich ludzi dobrej o woli o wsparcie i podarowanie Emilce 1%.  Dziękujemy w imieniu swoim i Emilki. Rodzice.

WSPOMÓŻ EMILKĘ W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Marzęcka, 5890 pomagacie Państwo Emilce w prawidłowym rozwoju.

Rodzice.